top of page

Gedegen kennis en ervaring

ik-vrolijk-oprecht.jpeg
Mexcian Eten
Specialisaties

 

Huidaandoeningen

Detoxificatie

Healthy Aging/ Longevity

Orthomoleculaire Therapie

Darmproblemen

Laboratoriumdiagnostiek

DNA-onderzoek

Aangesloten bij:

Medipraxis richtte ik in 1999 op. Via MediPraxis (Dordrecht) ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici, de MBOG, de NVH en daarnaast ben ik BIG geregistreerd. Ik voldoe aan alle eisen die aan me gesteld worden en werk binnen de kaders die me worden opgelegd.

 

In deze praktijk echter, waarvan u nu de website bezoekt (regio Veldhoven- Valkenswaard), doe ik het anders. Hierin bepaal ik in alle vrijheid mijn eigen kaders zodat ik mijn volledige kwaliteit kan inzetten die nodig is om iedere unieke client op een passende manier holistisch te kunnen behandelen. Ik ben intens dankbaar dat mijn beroepsvereniging MBOG deze manier van werken ondersteunt.

Dertig jaar geleden startte ik mijn carrière als verpleegkundige wat ik nog steeds als een goede basis ervaar. Eenmaal werkzaam als paramedicus kwam ik tot de conclusie dat ik vooral met symptoombestrijding bezig was. In mijn zoektocht naar oorzakelijk behandelen volgde ik diverse opleidingen in de natuurgeneeskunde en medische wetenschap. Sinds 2015 gooide ik aan de hand van mijn opgedane kennis, ervaring en mijn liefde voor de natuur, het roer om. Nu behandel ik cliënten op een holistische wijze. Hoewel de natuurgeneeskunde mijn vertrekpunt is gooi ik mijn reguliere kennis niet overboord. Soms geeft een combinatie van beide de beste oplossing.

Mijn werk is een mooi verlengstuk van hoe ik in het leven sta. Ik ben een echte levensgenieter. Vol overgave leef ik op een manier die in harmonie is met de natuur. Wat gezond is voor moeder aarde, dat is ook gezond voor haar bewoners.

Cynthia van Schendel MSc.

Ik hou van:

Mijn partner en kinderen

Familie en vrienden

Lekker en gezond eten

Huis & interieur

Ecodorp Klein Oers

Natuurgericht leven

Wandelen in de natuur

Intuitief dansen

Mensen inspireren

bottom of page